Maksuohjeet

1. Videoikkunassa näet katseluoikeuden hinnan ja hintariviä klikkaamalla pääset eteenpäin. Mikäli sinulla on jo tunnukset järjestelmään, voit tästä kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi "Login to continue" -linkistä.

2. Järjestelmä näyttää vielä kokonaishinnan ja pyytää sinua hyväksymään sen. Paina "Submit".

3. Kirjoita seuraavaksi sähköpostiosoitteesi kahteen kertaan. Kuitti ostoksesta lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään myös linkki jälkilähetykseen. Paina "Submit".

4. Luo itsellesi salasana kirjoittamalla se "Password" -kenttään. Salasanan on oltava vähintään neljä merkkiä pitkä. Paina "Submit".

5. Voit valita maksutavaksi joko luottokortin ("Credit Card") tai PayPal -tilin. Tässä ohjeessa näytetään maksaminen luottokortilla, valitaan siis se.

6. Syötä kenttiin luottokortin omistajan nimi ("Card holder name") (HUOM! JÄRJESTELMÄ EI HYVÄKSY "Ä" TAI "Ö" -KIRJAIMIA, KÄYTÄ NIIDEN SIJASTA A JA O!), luottokortin numero ("Card number"), kortin kolminumeroinen tarkistuskoodi ("CVV") sekä kortin voimassaoloaika. Paina "Submit".

7. Hetken kuluttua järjestelmä ilmoittaa maksun onnistumisesta. Voit aloittaa katselun valitsemalla "Watch Now". Saat kuitin ostoksesta sähköpostiisi. Kun myöhemmin kirjaudut sisään sähköpostiosoitteellasi, järjestelmä tunnistaa automaattisesti, että olet maksanut katseluoikeuden.

Takaisin aloitussivulle