Häävideokuvaus Videotuotanto Suositukset Hinnasto Yhteys


"It's PERFECT!!! Thank you so much!! "
     - Jesse & Jon, 2018"Vau! En osaa sanoin kuvailla miten koskettavan häävideon olette luoneet meille. Olemme katsoneet sitä monta kertaa, ja tulee onnen kyyneleitä silmiin joka ikinen kerta...merkki todella onnistuneesta videosta!  Esim ensimmäinen puoli minuuttia on niin romanttista, ja monet muut yksityiskohdat ovat koskettavia, taitavasti ja taiteellisesti tuotu esille. Kiitos tyylikkäästä ja herkästä työstä!"
     - Miriam & Kalle, 2017"Häävideo saapui perille. Se oli aivan loistava, ylitti kaikki odotukset. Paras lauantai-illan leffa pitkään aikaan. Kiitos vielä tuhannesti kun ikuistit meidän päivämme..."
     - Anu & Antti, 2016"Upea videokooste meidän päivästä... useampaan kertaan ollaan se katsottu jo ja liikutuksen kyyneleet on jokaisella kerralla tulleet silmiin... Aivan mahtavaa työtä, onnistuit tallentamaan upeasti tunnelman juuri niinkuin olimme ajatelleet, olemme super kiitollisia jo nyt tästä koosteesta :)!"
     - Jenni & Joonas, 2016"Ihan täydellisesti tiivistää meidän päivän ja musiikki on myös ihan nappivalinta! Ja enpä olis arvannut että näin nopeasti saadaan jo videomateriaalia, joten kiitos myös siitä!:)"
     - Anniina & Teemu, 2016"Video on aivan erinomainen! Kiitos, tätä kelpaa esitellä!"
     - Matti & Sirkku, 2016"En olis IKINÄ ajatellu mitä tunteita herättää katsoa omista häistä upeeta elokuvamaista videota. Mä NIIN suosittelen että ottakaa se videokuvaus, parempia euroja ei olla käytetty mihinkään muuhun näissä häissä! Ollaan katsottu oma video varmaan 40 kertaa ja joka kerta kyyneleet silmissä :D"
     - Maaria & Lauri, 2015"Tapio Ranta on saanut vangittua kaikki ne ihanat hetket häistämme tähän vajaaseen viisiminuuttiseen. Olen siis äärettömän tyytyväinen siihen, että meillä oli myös videokuvaaja!"
     - Salla & Eetu, 2014


"The video has been described as 'heartbreaking' and someone even asked how we got our 'Hollywood quality' wedding video made."
     - Michelle & Nikolas, 2014


"Todella hieno!"
     - Helena & Mikko, 2014


"Aivan mielettömän kiva video! Tykkäsimme molemmat todella paljon. Ehdottomasti suosittelen sinua tuleville hääpareille. Juuri sellainen video jota toivoimme. "
     - Lotta & Russell, 2014


"Siis aivan MAHTAVA video!!!!!Olet saanut kaikki pienet yksityiskohdat otettua!!! Olen ihan sanaton!Iso kiitos!!!"
     - Jannica & Michael, 2014


"Kiitos tästä todella loistavasta koosteesta. Ei muuta palautetta kuin että tuo oli juuri sellainen mitä toivoimmekin ja todella hyvää työtä!"
     - Anna & Pete, 2013


"DVD on tullut katsottua jo monta kertaa ja se on ihana!"
     - Anne & Juuso, 2012


"Taltioimanne video vihkitilaisuudestamme Helsingin Vanhassa kirkossa ylitti odotuksemme täysin. Kokonaisuus on todella kaunis ...Olemme katsoneet videon jo muutamien läheisten kanssa ja kaikki ovat yhtä vaikuttuneita videosta, kuin me itse."
     - Laura & Jussi, 2012


"Upea kooste, itku tulee liikutuksesta, kun videota katsoo, kiitos! Koosteen tunnelma on juuri sellainen kuin toivoimme."
     - Marjo & Juho, 2012


"Olemme todella iloisia,että valitsimme sinut kuvaajaksi, sillä vaikka päivä oli täydellinen, meni se tietynlaisessa sumussa ja humussa kovin nopeasti ohi. Samaa ovat sanoneet myös lähisukulaiset. Kiva, että videon avulla kohokohdat voi elää aina uudelleen ja uudelleen."
     - Jenni & Paavo, 2011


"Kiitos nopeasta toiminnasta! Videokooste oli upea! Ihana katsoa se, kun päivä on vielä niin tuoreessa muistissa:-)"
     - Tarja & Ari, 2011


"This is exactly what we wanted, we really loved your work. Thank you."
     - Natalya & Fredrik, 2011


"The video was fantastic, we loved it, the music in the background and all the arrangements."
     - Emily & Toni, 2010


"Kooste häistä oli aivan mahtava! Työn jälki on virheetöntä ja näkemyksesi kuvauksesta on loistava. Video kattaa häiden eri nyanseja aivan eri tavalla kuin pelkät kuvat. Kiitos paljon osuudestasi meidän tärkeimpänä päivänä!"
     - Netta & Mikko, 2010


"Video on mahtava ja olemme tosi tyytyväisiä siihen! :)"
     - Iina & Rami, 2010


"Kiitos vielä upeasta työstä, näytti todella kauniilta!"
     - Susanna & Henri, 2009


© 2018 Strand MediaLabs Oy