Häävideokuvaus Videotuotanto Suositukset Hinnasto Yhteys
Häävideokuvaus

Vuoden Häävideo 2016 -voittaja

Yli 10 vuoden kokemus häävideokuvauksesta

Suomen ainoa kansainvälisen WEVA -yhteisön PRO-tason jäsen

Kun elämän tärkeimmät hetket on taltioitu digitaalisena elokuvana, ne voi elää aina halutessaan uudelleen yhtä kirkkaina ja kauniina. Liikkuvan kuvan ja äänen avulla muistot todellakin elävät. Juhlien taltiointi on erittäin haastava tehtävä, joka vaatii oikeita työvälineitä ja harjaantunutta silmää. Tehtävään kannattaa palkata luotettava tekijä.

Seuraa meitä Facebookissa!

Vuoden Häävideo 2016!
Videomme "Rakastan sinua hurjemmin" voitti vuonna 2016 Vuoden Hääkuva -kilpailun Häävideo -sarjan. Vuoden Hääkuva -kilpailun järjestävät Häät-lehti ja Häät.fi, Rajala Pro Shop ja Color-Kolmio sekä yhteistyökumppanina Suomen Ammattivalokuvaajat ry. Katso video alta.

Yksilöllinen
                          sisältö
Tavoitteenamme on tehdä aina mahdollisimman paljon hääparin tai juhlan kohteen näköinen video. Jokainen taltiointi rakennetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Juhlan kulku leikataan sujuvaksi kokonaisuudeksi. Tyylimme on elokuvamainen ja moderni. Haluamme tallentaa tilaisuuden tunnelman mahdollisimman aitona ja parhaassa tapauksessa poimia hetkiä ja yksityiskohtia, jotka juhlan tiimellyksessä juhlijoilta saattavat jäädä huomaamatta. Meille tärkeintä on koota päivän tapahtumat yhtenäiseksi tarinaksi, jonka avulla hetket voi todellakin elää uudelleen.

Hyvän kuvan tyylistämme saa katsomalla tällä sivulla olevia työnäytteitämme.

Muista vieraitasi
                         
persoonallisella videokoosteella

Hääpakettiimme kuuluu myös lyhyt Internet -videokooste sivustollamme. Linkin voi lähettää esimerkiksi vieraille katsottavaksi. Katso lisää hääkoosteitamme HD-laatuisena Vimeosta!

Toimitamme viimeistellyn elokuvan tiedostona netin kautta. Arkistoimme videot teräväpiirtomuodossa ja säilytämme niitä tulevaisuutta varten. Lue lisää hää- ja juhlavideokuvauspakettimme sisällöstä hinnastostamme.


© 2018 Strand MediaLabs Oy